Jak zaplatit daně v roce 2013

23.03.2013 • Rubrika: Peníze • Odkaz: http://rubriky.cz/jak_zaplatit_dane_v_roce_2013.php

Slučování finančních úřadů a zmatek ohledně převádění spisů u daní z nemovitosti. Na stránkách finanční správy, je tolik údajů, že se v tom vlastně nedá najít nic, co by člověk potřeboval. Například, který úřad nahrazuje který úřad, nebo jaké je nové číslo účtu pro placení daní? Tady je tedy několik přímých odkazů na důležité informace: Co když došlo k zaplacení daně na staré číslo účtu? Například trvalým příkazem. Zatím by se platby na stará čísla účtů původních finančních úřadů měly automaticky přeposílat na nová čísla účtů nových finančních úřadů. Takže to zatím není třeba nijak reklamovat, starat se, ale určitě je třeba si čísla účtů co nejdříve změnit na nová čísla účtů, aby v budoucnu nenastaly problémy.

Rady a názory k tématu : Jak zaplatit daně v roce 2013


Manitu, Manitou nebo Manytu? Služby za 200 kčCigarety bez rakovinyNepokoje všudeKonec suverenity států EUAntivir zdarma pro Windows XP, Vista, 7Změna výchozího vyhledavače ve FirefoxObrazy do bytuKomunální volby 2010 Praha 3Varování CERDu před firmami DEREDES a LOREM IPSUMNe sexu ve školáchRubriky

Názory a rady Jak zaplatit daně v roce 2013

Vaše názory a rady k tématu Jak zaplatit daně v roce 2013. Vyjádřete svůj názor nebo poznatek.

Komentář 
Jméno    Věk (volitelně)

 

Následují komentáře návštěvníků. Kterýkoli příspěvek může být vymazán, zvláště urážlivé, vulgární nebo mimo téma, které nejsou povoleny.

  
zatím žádné komentáře - buďte první





Jak zaplatit daně v roce 2013




Články jsou vkládány návštěvníky tohoto serveru. V případě, že v textu rozpoznáte své dílo, sdělte tuto skutečnost, článek bude zakázán. Články je možné přebírat a citovat za podmínky uvedení "zdroj: Rubriky.cz". Bez této poznámky není dovoleno texty citovat.

Vložte článek | Ochrana soukromí | Kontakt


Stránky používají soubory cookies k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a personalizaci reklam. Používáním stránek s tímto souhlasíte. Detaily