SuperStar 2009

17.06.2009 • Rubrika: Československá superstar • Odkaz: http://rubriky.cz/superstar_2009.php

Blíží se zahájení soutěže Česko-Slovenská SuperStar 2009, kterou budou moderovat Leoš Mareš a Adela Banášová. Leoš Mareš je sólový moderátor, nebude tedy pro něj jednoduché moderovat v páru. Dle zákulisních informací budou tuto situaci mimojiné řešit tak, že každý moderátor bude v různých částech pořadu moderovat sám. Společně budou Československou SuperStar moderovat partně jen na začátku a na konci pořadu.

Adela Banášová je na Slovensku moderátorská hvězda, stejně jako Leoš Mareš v Čechách. Adela si získává publikum nehraným přirozeným projevem. Do poroty zasedne Dara Rolins, Palo Habera a oblíbený Ondřej Hejma, v poslední době známý se svými Rap&News, které jsou zcela jistě inspirovány Marešovým stylem "zpěvu" :o)

Výherce celého pěveckého klání získá kontrakt na nahrání desky a televizní kontrakt za přibližně 3.000.000 Kč. Soutěžit budou bok po boku slovenští zpěváci a zpěváci z České republiky. Bude to Slovák nebo Čech? A záleží na tom? Tak či tak bude zpívat česky i slovensky i anglicky.


Rady a názory k tématu : SuperStar 2009


BloxBlesk, Aha, Šíp a další bulvárDan BrownInvestiční diamanty - jak prodělat?SynonymaVánoční dárkyDarwinova evoluce a Inteligentní plánPražské koupaliště U Veselíka čeká kuličkové kláníPřevod z win-1250 do UTF-8 konvertorČeskou kuličkářskou elitu čeká mistrovství ČRRubriky

Názory a rady SuperStar 2009

Vaše názory a rady k tématu SuperStar 2009. Vyjádřete svůj názor nebo poznatek.

Komentář 
Jméno    Věk (volitelně)

 

Následují komentáře návštěvníků. Kterýkoli příspěvek může být vymazán, zvláště urážlivé, vulgární nebo mimo téma, které nejsou povoleny.

Sabina (26)05.07.2017 16:43
Dobry den chtela bych rict ze se mi velmi libi vase spolecna pisen Pribeh nekonci.je to nadherna pisnicka.zazpivali jste to nadherne.libi se mi velmi jak zpiva Nikoleta Balogova.aj jak zpivala v tom videu Zvonky stesti zpivali to nadherne Nikoleta Balogova jde videt ze je velmi talentovana.nadherne zpiva fakt.aj ta Dominika Stara.v te spolecne pisni zpivaji nadherne vsichni.libi se mi hodne aj video jak zpiva Miroslav Smajda to Wicked Game zazpival to nadherne podle me tak romanticky nadhera.

brca (11)27.03.2010 16:46
ahoj nevite jaky email ma nekdo ze superstar

Robert (32)07.12.2009 21:53
Ahoj Lidicky ! Tim ze dnes vyradily Honzu Bendika tak dali vsem lidem najevo ze je to jasnej podvod. Bendik mel rozhodne na vic a byl lepsi nez Smajda a Dominika Stara. I v Superstar se deji podvody ja osobne si myslim a to urcite nemluvim sam za sebe ze byl oblibenejsi a mel i spevem na CHodura a ze by ho mohl porazit to byl hlavni duvot ze ho vyradily. A myslim ze to byla prace Hejmy protoze hodne nadrzoval CHodurovi !

karin (15)22.11.2009 09:32
ahoj ja fandim moc moc moc moc moc moc moc bendikoj a bagarovy

Hana14.09.2009 12:33
Mynulá porota nebyla tak sprostá mám dvě děti na superStár se koukaly a ted jim ji máme zakazovat jen proto ,že se porotci předhanějí v tom gdo řekne výce sprostých slov.Dámy vporotě v této oblastí vedou a zapomýna se na to že se to vysílá v osum a ne po desáte. Každej občas něco řeknem.Ale tato porota nás pěkně reprezentuje.




Seznamka
světlometysynonyma
SuperStar 2009




Články jsou vkládány návštěvníky tohoto serveru. V případě, že v textu rozpoznáte své dílo, sdělte tuto skutečnost, článek bude zakázán. Články je možné přebírat a citovat za podmínky uvedení "zdroj: Rubriky.cz". Bez této poznámky není dovoleno texty citovat.

Vložte článek | Ochrana soukromí | Kontakt


Stránky používají soubory cookies k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a personalizaci reklam. Používáním stránek s tímto souhlasíte. Detaily