Volby 2010

24.04.2010 • Rubrika: Politika • Odkaz: http://rubriky.cz/volby_2010.php

Čekají nás parlamentní volby.

V poslední době se objevila iniciativa VyměňtePolitiky.cz. Vysoký nárůst preferencí neparlamentních stran je dokladem toho, že Češi začínají mít současných politiků už dost a jsou otevření k volbě strany, která zatím není zkorumpovaná a nejsou v ní přeběhlíci, kteří už mají celý státní systém řádně obšlápnutý. Že je možné velmi snadno kompletně vyměnit vládnoucí muže a ženy je vidět v sekci co možná nevíte.



Situace začíná být vzušená jako v dobách sametové revoluce. Že bychom se přeci jen jako občané byly opět ochotni se vzchopit a udělali ve své zemi opět pořádek? Tak jako místo KSČ jsme tehdy zvolili Občanské fórum? Vždyť současní hospodáři s veřejným majetem mají katastrofální výsledky.



Jak je ale vidět na videu, kde Radek John vystupuje proti černé kampani proti jeho osobě, zdá se, že některé současné politické strany se nemíní jen tak vzdát svojí nadvlády.



Jiní zase vyzývají nevoliče. Říkají jim, že máš hlas. Je to o tom nebýt lhostejný. Ve vlobách 2010 více než kdy jindy budou nespokojení a lhostejní moci něco skutečně změnit.



Rady a názory k tématu : Volby 2010


Martina Sáblíková video RychlobrusleníKontrola bezpečnosti počítače zdarmaOlimpijské hryJaponský topolPodnikání v USA: Chudý Jan, bohatý JohnNěkolik vět vystihujících stav české společnosti v létě 2009Ing. Tomáš Mikeska: Komentář k rozpočtu MČ Praha 3Video záznam návštěvy papeže Benedikta XVI ve Staré BoleslaviMajetkové narovnání křivd církvímPříčiny finanční krizeRubriky

Názory a rady Volby 2010

Vaše názory a rady k tématu Volby 2010. Vyjádřete svůj názor nebo poznatek.

Komentář 
Jméno    Věk (volitelně)

 

Následují komentáře návštěvníků. Kterýkoli příspěvek může být vymazán, zvláště urážlivé, vulgární nebo mimo téma, které nejsou povoleny.

Roman Kovalsk (42)15.10.2010 07:07
Tak zase přišly volby, každá strana toho slibuje a co si vybrat? Každý má plnou hubu úspor a že si platíme takové instituce jako je čoi kdy sice zjistí, ale neřeknou kdo a jak, tak se určitě budeme mít dobře. Proto asi budu volit nezávislé, jelikož jen těm lidem jde o správnou věc. Roman Kovalský




Seznamka
světlometysynonyma
Volby 2010




Články jsou vkládány návštěvníky tohoto serveru. V případě, že v textu rozpoznáte své dílo, sdělte tuto skutečnost, článek bude zakázán. Články je možné přebírat a citovat za podmínky uvedení "zdroj: Rubriky.cz". Bez této poznámky není dovoleno texty citovat.

Vložte článek | Ochrana soukromí | Kontakt


Stránky používají soubory cookies k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a personalizaci reklam. Používáním stránek s tímto souhlasíte. Detaily